Prisijunk prie TECE profesionalų bendruomenės

TECE klubas vienija geriausius santechnikos pardavėjus,montavimo ekspertus, projektuotojus, architektus bei dizainerius, padeda auginti profesionalumą ir tobulėti. Visada yra laiptelis aukščiau!

Registruotis
Lojalumo programa

Dalinkitės ir laimėkite prizus

Jei skaitote šį tekstą, jau esate išbandę arba ketinate dirbti su TECE produktais. Ar žinote, kodėl jie geri? Mūsų variklis – smalsumas. Kiekvienas sprendimas atsirado paklausius, ką kalba ir ko nori žmonės, visų pirma – meistrai, t.y. Jūs! Kad Jums būtų patogu dirbti – be įtampos, ir be streso. Todėl dalinkitės čia savo projektais, idėjomis, pastabomis. Naujoves kurkime drauge.

Naudokite TECE produktus savo vandens inžinerijos projektuose

Dalinkitės brėžiniais ir nuotraukomis su TECE profesionalų bendruomene

Už įkeltus projektus gaukite lojalumo taškus, kuriuos keiskite į TECE prizus

TECE Portalas

Skirta profesionalams

Mūsų šūkis – „arčiau jūsų” – ne tik skambūs žodžiai. Mes esame šalia, kad išgirtume Jūsų nuomonę ir poreikius. Iš profesionalų dialogo gimsta idėjos, kurios palengvina darbą, taupo laiką, jėgas ir leidžia pasiekti rezultatų, kuriais didžiuojamės. Šiame portale keiskimės patirtimi, mintimis ir patarimais. Aukime drauge.

Registruotis
Apie TECE

INOVATYVŪS PRODUKTAI

TECE koncernas garsėja kaip vandens inžinerinių sistemų inovacijų lyderis. Jam priklauso daugelio naujų produktų autorystė, o kai kuriuos gamina tik vieninteliai TECE. Visi jie išsiskiria gera kokybe, patikimumu bei garantijomis. TECE produkcija ypač vertinama architektų ir santechnikos meistrų, nes ši įrangą atveria plačias galimybes naujai pastatų estetikai ir funkcionalumui, ją patogu ir lengva montuoti. Dauguma gaminių yra paženklinti tarptautiniais prestižiniais dizaino bei inovacijų apdovanojimais, tokiais kaip IF, RED DOT bei kitais.

0 %